Chutney van verse dadels en ananas

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 01-09-2001

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor 2kilo:225g fijngesneden uien-1verse ananas van 1,4kg in stukken-450g stoofappels in stukken-1theelepel kaneel-425ml ciderazijn-225g lichtbruine suiker-225g dadels ontpit en in stukken gesneden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Inmaakpotten

Bereidingswijze

Laat de uien,ananas,appels,kaneel en ciderazijn 40minuten sudderen.Roer de dadels en de suiker,blijf roeren tot de suiker opgelost is.Laat 25minuten sudderen tot een dikke stroop.Doe het over in de inmaakpotten,sluit ze en zet ze omgekeerd om te laten afkoelen.Laat 2maanden rusten op een koele donkere plaats alvorens te verbruiken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten