Appel-wortel-kerriechutney

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 01-09-2001

pittig.

Deel dit recept

Ingrediënten
600g stoofappels in stukjes-250g wortels in dunne schijfjes-1ui in schijven-115g rozijnen-115g geraspte mierikswortel-1eetlepel kerriepoeder-1eetlepel mosterdzaadjes-1eetlepel gemalen gember-300ml ciderazijn-225g lichtbruine suiker-2theelepels zeezout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Glazen potten.

Bereidingswijze

Doe alles in een pan en laat het 45minuten zachtjes koken.Doe het in de glazen potten en zet ze omgekeerd om te laten afkoelen.

Serveertip

Bewaart 2maanden op een koele donkere plaats.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten