1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Kip gevuld met mais en paprika

Kip gevuld met mais en paprika

Door: bollekenvier

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 01-09-2001

Ingrediënten 4 personen


1 grote braadkip * 200 g varkens- en kalfsgehakt * 1 blikje maiskorrels * 1 rode paprika * 1 ui * 1 teentje knoflook * 1 eierdooier * wat olijfolie * zout en cayennepigment



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het vruchtvlees van de paprika in stukjes. Laat de mais uitlekken. Hak de ui en de look fijn.

Bereidingswijze

Meng deze groenten door het gehakt. Voeg zout, cayennepiment en de eierdooier toe. Vul de kip op met dit mengsel. Verwarm de oven voor op 200?C en zet er de lichtjes ingeoliede en gezouten kip in. Laat ongeveer 1.15 u. bakken. Snij de kip in twee, snij verder in stukken en verdeel de vulling.

Serveertip

Overgiet met een lepel saus en dien op met aardappelpuree.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bollekenvier
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top