1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Grootmoeders Eieren

Grootmoeders Eieren

  • Nederlands,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2001

Ingrediënten 4 personen


4 hardgekookte eieren, 2 grote uien, 60 gram boter, 50 gram bloem, ? liter melk, peper, zout, nootmuskaat, 80 gram gehakte peterselie



Heel lekker, echt zoals oma ze klaarmaakte

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de eieren 10 minuten koken. Pel ze en hou ze warm. Snipper 2 grote uien en stoof de stukjes aan in boter. Bestrooi met bloem en laat eventjes drogen op het vuur. Giet er dan de melk over en laat de uitjes gaar koken op een laag pitje. Doe er wat peper, zout en muskaatnoot bij. Snij de warme eieren in 2 stukken.

Serveertip

Leg ze op de borden en giet er de saus over. De gehakte peterselie erover strooien als smaakvolle versiering .



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top