Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Appel-vijgenjam met anijs

Appel-vijgenjam met anijs

Door: cat778

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-08-2001

Ingrediënten


Voor 4 potten:750g appelen-500g verse vijgen-sap van 2citroenen-1theelepel anijszaadjes-1kg geleersuiker.


Verder heb je nodig


Jampotten


Ontdek meer:

Voorbereiding

Rasp de appelen en meng ze met het citroensap.Hak de vijgen fijn.

Bereidingswijze

Meng de gehakte vijgen met de appel,anijszaadjes en de suiker.Breng dit al roerend aan de kook en laat het 4minuten borrelend koken.Doe het in potten en sluit ze goed af.Zet de potten omgekeerd om te laten afkoelen.

Serveertip

Bewaren op een koele donkere plaats.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cat778
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top