1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Appel-vijgenjam met anijs

Appel-vijgenjam met anijs

Door: cat778

  • Internationaal, Ontbijt
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-08-2001

Ingrediënten


Voor 4 potten:750g appelen-500g verse vijgen-sap van 2citroenen-1theelepel anijszaadjes-1kg geleersuiker.


Verder heb je nodig


Jampotten


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rasp de appelen en meng ze met het citroensap.Hak de vijgen fijn.

Bereidingswijze

Meng de gehakte vijgen met de appel,anijszaadjes en de suiker.Breng dit al roerend aan de kook en laat het 4minuten borrelend koken.Doe het in potten en sluit ze goed af.Zet de potten omgekeerd om te laten afkoelen.

Serveertip

Bewaren op een koele donkere plaats.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cat778
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top