1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. kip kerrie

kip kerrie

Door: bellie

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-08-2001

Ingrediënten 4 personen


2 dubbel kipfilets,3 uien,knoflook naar smaak,2 prei,1 blik kokosmelk,olie, margarine,2 dunne mie,sambal manis,ketjap manis, kerrie masala, 2 kerrie saus van conimex.


Verder heb je nodig


Snijplank,mes,wok,pan blikopener


Een wokrecept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kip n stukjes snijden en prei in fijne ringen snijden. ui in fijne ringen snijden. blikje kokosmelk openen.

Bereidingswijze

Kip in stukjes bakken in de olie met margarine. ui erbij en even doorbakken met de kip samen in de wok. grote theelepel sambal erbij. scheut ketjap en 2 eetlepels kerrie masala erdoor roeren. zachtjes doorbakken.zakjes saus erbij en kokosmelk en een blikje water. de mie in 4 minuten garen. op het laatste moment de fijggesneden prei door de saus.

Serveertip

Eventueel stukjes banaan erbij, ananas, kroepoek.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top