1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Alioli

Alioli

  • Spaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-08-2001

Ingrediënten


600 gram yogonaise
1 bosje peterselie fijngehakt
8 tenen knoflook fijngehakt
veel zwarte peper
beetje water



Lekker als bij vlees, als dip of op brood.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer alle ingredienten goed doorelkaar. En maak op smaak met peper.

Serveertip

Het smaakt het best als het minimaal een dag heeftgestaan. Bewaar in de koelkast.
Lekker bij vlees, op brood of als dip.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petsma


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petsma
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top