Rode kool met appeltjes

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-08-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 g rode kool, zout, 3 zure appelen, 3 eetlepels bruine suiker, peper, 1 dl
appelsap of cider, 30 g boter/margarine, 1 eetlepel allesbinder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de kool in smalle repen. Kook de groente 20 min. in weinig water met wat
zout. Snijd intussen de geschilde appels in schijfjes. Laat die, met de bruine
suiker, peper, azijn en boter nog 10 min. meestoven, onder nu en dan
omscheppen. Strooi de allesbinder erop en laat het geheel al roerend binden.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten