Gevulde kerstomaatjes

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-08-2001

Deel dit recept

Ingrediënten
20 kerstomaatjes, 125 g roomkaas, 2 theelepels fijngehakte basilicum, mespuntje zout,
peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Haal de kroontjes van de tomaatjes. Snijd van de onderkant het kapje eraf. Hol de
tomaatjes uit. Laat ze omgekeerd uitlekken. Roer met ca. 3 theelepels van het opgevangen
sap, de kaas, basilicum, zout en wat peper een smeuig mengsel. Doe dit mengsel in een
spuitzak en spuit het in de tomaatjes (of met behulp van een klein lepeltje). Garneer met
een klein toefje peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten