1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Toscaans gevuld Turks brood

Toscaans gevuld Turks brood

  • Fusion, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-08-2001

Ingrediënten 2 personen


Italiaanse roerbakgroenten (200gr)
2 teentjes knoflook
1 klein bakje huttenkase
peper, zout
chilikruiden
italiaanse keukenkruiden
geraspte kaas
olijven (zwarte)
1 bakje Toscaanse komkommersalade
Turks brood



Lekker gerecht voor de makkelijk zaterdag.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 225 graden. Een ovenschaal invetten.

Bereidingswijze

In een wok of koekenpan een beetje olie verhitten. Hierin de knoflook kort fruiten, roerbakgroenten toevoegen en roerbakken, daarna komkommersalade toevoegen. Tenslotte roer je de huttenkase erdoorheen, samen met de kruiden, het geheel door en door verhitten. Stort het geheel in de ovenschaal en garneer met geraspte kaas en doormidden gesneden olijven. Zet het geheel 10 minuutjes in de oven, samen met het Turks brood, tot de kaas gesmolten is en het brood bruin is.

Serveertip

Eet smakelijk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top