1. Home
  2. Recepten
  3. Knoflooksaus
  4. Knoflooksaus

Knoflooksaus

  •  , Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-08-2001

Ingrediënten 4 personen


6 teentjes knoflook,2 eetl.oud broodkruim,
10 eetl. rode wijnzijn,zout en peper,



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de teentjes knoflook.Snijd ze doormidden en haal het groene hart eruit.Hak ze fijn.Verkruimel het brood.
Doe de knoflook en het broodkruim in de vijzel.Zout en peper toegeven.Alles zo fijn mogelijk wrijven.Beetje bij beetje de wijnazijn toevoegen.Goed roeren tot er een dikke roze saus ontstaat.

Serveertip

Te gebruiken bij: koud wit vlees,gepocheerde of gegrillde vis.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellossom


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellossom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top