1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Kaas-gehaktsouffle

Kaas-gehaktsouffle

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-08-2001

Ingrediënten 4 personen


Voor de kaassoufle
200 g gemalen kaas (bij voorkeur emmental)
3 eieren
50 g boter
1 dl room
2 afgestreken eetlepels bloem
paprikapoeder
peper
boter voor de vorm

Voor de farce:
250 g gehakt
20 g boter
zout
peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit het gehakt rul in boter. Breng op smaak met peper en zout en verdeel het over 4 soufflevormpjes.
Roer de boter zacht en schuimig met een snuifje paprika en peper. Voeg er de eierdooiers, de gemalen kaas, de room en de bloem bij. Meng goed. Spatel tenslotte de stijfgeklopte eiwitten door het mengsel.
Giet het soufflebeslag over het gehakt. Zet de vormpjes 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven (200? C). Serveer de souffles meteen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stienemie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stienemie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top