1. Home
  2. Recepten
  3. Bramen in wijnazijn

Bramen in wijnazijn

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-08-2001

Ingrediënten


1 kg bramen (uiteraard vers geplukte), 1/4 l wijnazijn, 900 g suiker, 1/2 kaneelstok


Verder heb je nodig


Goed afsluitbare glazen potten


Heerlijk zoetzuur bij kip- of varkensvleesgerechten of ... zelf maar bedenken! Ik vind het zelfs lekker op vanille-ijs... Zoals (misschien) bekend, ben ik niet zo'n fruitliefhebber, maar o.a. voor bramen maak ik een uitzondering!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bramen goed uitzoeken en bij voorkeur niet wassen.

Bereidingswijze

Breng de azijn met de suiker en kaneel aan de kook en laat het 5 minuten trekken.Doe er de bramen bij en breng alles opnieuw aan de kook.Haal de kaneel eruit en giet alles over in potten.Meteen afsluiten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zuurtjes


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zuurtjes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top