1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelsoep
  4. Aardappelsoep

Aardappelsoep

Door: stienemie

  •  , Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-08-2001

Ingrediënten 4 personen


2 uien
boter of vetstof
2 l water
1/2 kg aardappelen
peper
zout
1 kopje melk
gehakte peterselie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de grofgesneden uien kleuren in de vetstof, overgiet met het water en breng op smaak met peper en zout. Voeg er dan de geschilde en kleingesneden aardappelen bij en laat lang zachtjes koken tot alles gaar is. De soep doorsteken en net op het laatste nog de melk en peterselie bijvoegen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stienemie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top