Groene kruidenomelet

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-08-2001

kan zowel heet als hoofdgerecht gegeten worden, of koud in reepjes snijden en oprollen als borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 eieren
2 preien
110g. spinazie
3 eetl. gehakte peterselie
3 eetl. gehakte kruiden volgens smaak zoals dragon, koriander, bieslook, kervel en dille
1 eetl. gehakte walnoten
zout en zwarte peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Preien en spinazie wassen en heel fijn snijden

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180?
Klop de eieren los in een grote kom. Voeg de gehakte groenten, kruiden en noten toe.
Breng op smaak met peper en zout en meng grondig.
Vet een grote ovenschotel in en giet het mengsel er in.
Dek de schaal af en laat de inhoud 30 min. bakken. Neem het deksel eraf en bak nog 15 min. tot de bovenkant goudbruin is

Serveertip

lekker met een komkommersalade of tomatensalade
gebakken in een rechthoekige ovenschotel, laten koud worden en in reepjes snijden. Oprollen en vastzetten met een prikkertje, is het een lekker borrelhapje

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten