Kalfslever met rijst

  • Portugees, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-08-2001

Portugese Zondagsschotel

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen

  • 450 g kalfslever
  • 150 g rauwe ham
  • 50 g boter
  • 1 el citroensap
  • 3 el diverse aromatische verse tuinkruiden, fijngehakt
  • 1 el sojasaus
  • Boodschappen bestellen

    Voorbereiding


    Snijd de kalfslever in blokjes.

    Snijd de ham in kleine stukjes.

    Bereidingswijze


    Smelt de roomboter in een koekenpan en vermeng het met het citroensap toe. De stukjes lever en bacon toevoegen, aan de kook brengen en 15 minuten smoren.

    Voeg 2 el van de tuinkruiden toe en de sojasaus en laat het nog 5 minuten sudderen.

    Serveer het op een verwarmde schaal, bestrooid met het restant tuinkruiden. Gelijk serveren.

    Laatste reacties

    louisewolbert avatar
    louisewolbert 20-08-2001

    Wow.........................Meegenomen! Groetjes van Louise.

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten