1. Home
  2. Recepten
  3. Surinaamse keuken
  4. Chutney
  5. Chutney

Chutney

  • Surinaams,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-08-2001

Ingrediënten


1 pond rijpe tomaten, zout, 2 hele pepers, 1 teen knoflook



Het dipsausje voor de samosa

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in blokjes en pers de teen knoflook uit. Zet een beetje water op in een pan en voeg de blokjes tomaat, de knoflook en de hele pepers toe. Kook het geheel tot de tomaat gaar is. Maal de ingredienten fijn tot een saus en voeg zout naar smaak toe. Serveer de pittige chutney bij de samosa's.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top