1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. mini-tompouces met ei-garnaalsalade

mini-tompouces met ei-garnaalsalade

Door: poeder

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-08-2001

Ingrediënten 6 personen


Zie bereiding.



Voor 12 stuks. feestelijk voorgerechtje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden. 3 ONTDOOIDE PLAKJES BLADERDEEG elk in 6 rechthoekjes snijden. deegrepen inprikken en op een met bakpapier beklede bakplaat leggen. in midden van oven ca. 12 min. bakken, laten afkoelen en overlangs halveren. voor salade 3 EIEREN in ca. 7 min. hard koken en fijnhakken. mengen met 50 GR HOLLANDSE GARNALEN, 1 EL FIJNGEHAKTE ZWARTE OLIJVEN en 2 EL REMOULADESAUS(uit potje), ZOUT, PEPER en MESPUNT TIJMPOEDER. 12 stapeltjes maken van 3 deegreepjes met 2 laagjes ei-salade ertussen. tompouces garneren met PLAKJES OLIJF, LIKJE REMOULADESAUS erop en BIESLOOK.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van poeder
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top