1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Franse keuken
  5. Appel Calvados Granite

Appel Calvados Granite

Door: hugoboss

  • Frans, Tussengerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 13-08-2001

Ingrediënten 10 personen


125 ml Calvados, 125 ml Apfelkorn, 500 ml water, 400 ml suikerwater 1:1 (1 l water 1 kg suiker) 200 ml appelsap


Verder heb je nodig


Vriezer, Bekken/Bak, en Geduld..:o)


Heerlijk recept wat ik eigenlijk niet mag geven want is van sterrenrestaurant..maar ja..wil het jullie niet onthouden

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alles afwegen/meten, en niet alles opdrinken vooraf..

Bereidingswijze

Suikerwater maken.
Alles mengen en in de vriezer plaatsen en elke keer als het wat aangevroren is omroeren tot je een scrushed idee hebt..

Serveertip

In een champagneflute staat het heel leuk en is het een heel lekker tussengerecht of spoom. Erg fris.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hugoboss
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top