1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. mascarpone ijs

mascarpone ijs

Door: honeybeeke

  • Italiaans, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-08-2001

Ingrediënten


400 gr mascarpone, 120 gr poedersuiker, 2 eieren, 150 cc slagroom, 50 cc volle melk, 15 gr vanillesuiker


Verder heb je nodig


Ijsmachine


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Splits de eieren. Klop de mascarpone in een kom met de poedersuiker, de vanillesuiker, de eidooiers en de melk luchtig. Klop de eiwitten en de slagroom half stijf en schep ze door het mascarponemengsel. Zorg ervoor dat het geheel goed gemengd is. Schakel de ijsmachine in en giet het mengsel in de kom. Laat de machine nog 45-55 min. draaien



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van honeybeeke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top