1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. vislasagne

vislasagne

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-08-2001

Ingrediënten 4 personen


400 gram kabeljauwfilet, 250 gram zalmfilet, 150 gram garnalen, 250 ml. melk, 150 ml. water, 65 gram mix voor lasagne (Honig), 1 bosje lenteuitjes, 100 gram lasagnebladen, 1 zakje strooikaas voor lasagne



Eenvoudig en erg lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Lenteuitjes schoonmaken en in kleine ringen snijden. Vis in kleine stukjes snijden (ongeveer 2x2 cm). De melk met het water en de mix in een kom mengen. De lasagne bladen indien nodig even 10 min. voorkoken. De vis in een pan even aanbakken en gelijktijdig de lenteuitjes erbij doen. Dan de garnalen en de mix er aan toevoegen. Dit alles tegen het kookpunt brengen. Een ovenschaal invetten en dan een laagje saus met vis erin scheppen. Leg hierop een laagje lasagnebladen en herhaal dit telkens, als laatste een laagje saus. Strooi dan de kaas erover en plaats de schotel in een voorverwarmde oven 15 min. op 220 graden.

Serveertip

Een frisse salade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top