1. Home
  2. Recepten
  3. Russische keuken
  4. Latkes

Latkes

Door: baboeschka

  • Russisch,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-08-2001

Ingrediënten


400 gr. pompoen200 gr. bloem2 eierenzout naar smaak50 gr. boter



Latkes worden als compleet ontbijt, maar ook als bijgerecht bij vleesgerechten gegeten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de pompoen.Haal de pitten en andere ongerechtigheden eruit.Rasp de pompoen en knijp het sap eruit.

Bereidingswijze

Vermeng de geraspte pompoen met het bloem, de eieren, zout en boter.De massa mag niet te dik zijn.Bak er niet te grote (pannen)koeken van in een goeie hete koekenpan.

Serveertip

Serveer de Latkes heet, met zure room!Prijatnovo appetita!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van baboeschka
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top