Energiebol

  • Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-07-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
? rode parika,
1 kleine rode ui,
? bakje tuinkers,
1 kleine rijpe avocado,
1 eetlepel citroensap,
? eetlepel japanse sojasaus,
100 gram zalmsnippers,
peper en zout,
4 pistoletjes,
2 eetlepels fijngeknipte bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Knip de tuinkers van het matje. Halveer de avocado, wip de pit eruit en trek de schil eraf.

Snijd het vruchtvlees in stukken en pureer het, met toevoeging van citroensap en peper en zout. Schep de paprika, de ui, de tuinkers, de sojasaus, zalmsnippers en peper en zout nnar smaak door elkaar. Halveer de broodjes, verdeel de avocadopuree en het paprikamengsel erover. Garneer het met bieslook.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten