1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. thais currygehakt

thais currygehakt

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-07-2001

Ingrediënten 4 personen


250 g mihoen
3 el olie
500 g rundergehakt
2 tl kerriepoeder
1 tl gemberpoeder
1 teentje knoflook, geperst
1 prei, in ringen
1 gele paprika, in reepjes
1 rode peper, in stukjes
200 g shiitake of kastanjechampignons
2 el oestersaus
zout, peper
2 el koriander, gehakt



Rijkelijk gekruid mihoengerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Mihoen bereiden volgens de verpakking
Olie verhitten en hierin het gehakt in 2-3 minuten rul bakken. Kerrie, gember en knoflook door het gehakt roeren. Prei, paprika, spaanse peper en paddestoelen toevoegen en 5 min. meebakken. Mihoen door gehaktmengsel scheppen en warm laten worden.
Op smaak maken met de oestersaus, zout, peper en koriander. Eet smakelijk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van receptenkok


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van receptenkok
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top