1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Tacosaus

Tacosaus

Door: louisewolbert

  • Mexicaans, Saus/dressing
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-07-2001

Ingrediënten


1 el olie, 1 ui, 1 groene paprika, 1 lombok, 1 tl gemalen komijn, 1 tl gemalen coreander, 2 tenen knoflook, snuf zout, 1 dessertlepel suiker, circa 400 gram blik gepelde tomaten


Verder heb je nodig


Snijplank, mes, steelpan


Zelfgemaakt altijd het beste!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de ui en de paprika`s in blokjes.
Vervolgens de lombok en knoflook zeer fijn snijden.

Bereidingswijze

Verhit de olie en voeg er de ui en de paprika`s en kook ze langzaam zacht.
Vervolgens de lombok en de knoflook toevoegen en ongeveer een 4 minuutjes mee laten smoren.
Voeg suiker, ktuiden en tomaten toe en met een vork fijnprakken.
Boven een middelmatige hittebron laten inkoken tot een stevige saus.

Serveertip

Wij eten het graag met Mexicaanse burgers, zure room en groene salade.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van louisewolbert
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top