Mexicaanse tomatensalade

  • Mexicaans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-07-2001

Lekker bij de burrito's en andere Mexicaanse gerechten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 trostomate, 1 rode ui, 1 teen knoflook, 2 rode pepers, 8 takjes koriander, ? limoen, ? tl. zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Tomaten wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in kleine blokjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Pepers schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Koriander fijnhakken. Limoen uitpersen.
In kom tomaat, ui, knoflook, peper, koriander, limoensap en zout door elkaar scheppen en salsa minimaal 30 minuten laten staan zodat smaken goed kunnen intrekken. Serveren als dipsaus.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten