1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Gemarineerde olijven

Gemarineerde olijven

Door: samos

  • Mediterraan, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-07-2001

Ingrediënten


100 gram groene olijven, 100 gram zwarte olijven, ? rode peper in ringetjes, 3 teentjes knoflook in plakjes, geraspte schil en het sap van een halve limoen, 2 takjes tijm, versgemalen peper, 1 dl. olijfolie



Lekker met diverse zomerse borrelhapjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schep alle ingredienten in een afsluitbare pot. Laat de olijven een dag op een koele plaats marineren. In een afgesloten pot zijn de olijven een week in de koelkast houdbaar.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top