1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Witlof in Bladerdeeg

Witlof in Bladerdeeg

Door: karin26

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-07-2001

Ingrediënten 2 personen


Per persoon, 2 kleine struikjes witlof, een bakje boursin (o.i.d.) per struikje witlof een plakje bladerdeeg


Verder heb je nodig


Oven


Een overheerlijk recept, zeker proberen, ook al houd je niet van witlof.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Witlof schoonmaken maar wel heel laten, vervolgens een kleine 20 minuten koken. goed laten uitlekken. intussen de plakjes bladerdeeg laten ontdooien. op elk plakje bladerdeeg smeer je een beetje boursin, daarop leg je de gekookte witlof en dan inpakken.
ongeveer 20 minuten in de oven, totdat de bladerdeeg gekleurd is.
Eet smakelijk!

Serveertip

Als je dit gerecht maakt, hoef je alleen een lekker stukje vlees klaar te maken.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karin26
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top