1. Home
  2. Recepten
  3. Pannenkoeken
  4. Pannenkoeken

Pannenkoeken

Door: reve51

  •  , Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-07-2001

Ingrediënten 4 personen


Beslag voor 4 pannenkoekenboter of olie100 gr. zeer kleingesneden salami100 gr. grof geraspte kaasmespunt oregano of italiaanse keukenkruiden1 kleine, zeer fijn gesnipperde ui2 pommodoritomaten, in plakjes gesneden4 eetl. tomatenketchup



Pizzapannenkoeken!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak het beslagMeng hierdoor heen de salami, ui, oregano of italiaanse kruiden en de tomatenketchup.Bak hier 4 pannenkoeken van.

Bereidingswijze

Verdeel de tomaten over de pannenkoeken en bestrooi ze met de kaas.Zet ze nog even onder een hete grill tot de kaas is gesmolten.

Serveertip

Probeer ook eens de salami te vervangen door tonijn uit blik en beleg hem dan samen met de tomaat en de kaas met rolletjes ansjovis met kappertjes.Eet smakelijk



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top