1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Pannenkoeken
  5. Pannenkoeken

Pannenkoeken

Door: reve51

  • , Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-07-2001

Ingrediënten 4 personen


Beslag voor 8 dunne pannenkoekenboter of olie1 a 2 repen goede, geraspte chocolade naar smaak of 1 a 2 eetl. cacaopoeder1 eetl suikereen bak roomijs en eventueel slagroom2 eetl. hagelslag



Chocoladepannenkoeken met ijs.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak het beslagRoer er de chocolade en de suiker doorheen.Bak er 8 dunne pannenkoeken van en houdt ze warm.

Bereidingswijze

Neem 4 borden.Schep op ieder bord 2 bolletjes roomijs en sla steeds 2 pannenkoken dubbel en weer dubbel.Leg ze per 2 bij het ijs.

Serveertip

Lekker met een toef slagroom.Strooi over het ijs wat chocoladehagelslag of vlokken.Eet smakelijk



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top