1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Meringue
  5. Petit-fourtjes van ijs en meringue

Petit-fourtjes van ijs en meringue

Door: avana

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-07-2001

Ingrediënten


12 meringues(schuimkoekjes)
3,5 dl pecan-caramel ijs
50 gr honey-pecannoten(of candynoten),grof gehakt
1,5 dl slagroom,stijfgeklopt
geraspte chocolade



Ijs hoort bij de zomer en dat je er superlekkere traktaties mee kunt maken,bewijzen deze mini-taartjes.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schep met een ijsbolletjestang kleine ijsbolletjes ijs.Doe ze op een met bakpapier bekleed bord en bewaar ze tot gebruik in de vriezer.Leg dan op elk schuimkoekje een bolletje ijs.Schep op elk bolletje een toefje slagroom en garneer met wat gehakte noten en geraspte chocolade.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van avana
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top