1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Ananaspunch

Ananaspunch

  • Surinaams, Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 20-07-2001

Ingrediënten


500 gram verse ananasstukjes (u kunt ook de stukjes uit een blik nemen als u dat wilt)
400 gram suiker
1 wijnglas rum
1 fles witte wijn (naar keuze)
1 glas cognac
vanillesuiker



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De stukjes ananas in een kom doen en hierover de suiker strooien. dit een halfuur afgedekt laten staan. een wijnglas rum hierover gieten en nogmaals 1 uur laten trekken. de wijn met de vanillesuiker en de cognac even opkoken en over de massa gieten.

Serveertip

Kan heet gegeven worden maar kan ook afgekoeld geserveerd worden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van africando


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van africando
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top