Kasha van boekweit

  • Russisch,
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 19-07-2001

Kasha met lever

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr. boekweit
3 kopjes water
100 gr. kalfslever
45 gr. boter
2 hardgekookte eieren
zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Voorbereiding

Kook de boekweit tot het kruimelig is.
Bak het dan in de boter tussen de 7 en 10 minuten.

Bereidingswijze

Kook de lever in water met iets zout.
Hak het dan fijn en bak het in boter.
Hak de eieren fijn.
Voeg de eieren en de lever bij de boekweit en bak het nog een poosje.

Serveertip

Serveer het met de bouillon.
Prijatnovo appetita

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten