1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Bonbon Van Parmaham

Bonbon Van Parmaham

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-07-2001

Ingrediënten 2 personen


4 plakken Parmaham (2 per persoon)
handje walnoten, gehakt
blikje flageolet, uitgelekt
basilicum dressing
handje bleekselderij snippers
2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
gemengde sla



Bonbon Van Parmaham
Bonbon Van Parmaham

Een luxe bonbon van Parmaham met een lekkere vulling.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de twee plakken Parmaham kruislings in een soufflebakje. Meng de walnoten (hou wat achter voor de garnering), de flageolet, bleekselderij snippers, pijnboompitten met wat basilicum dressing. Let op dat het geheel niet te vochtig wordt. Doe dit mengsel in het soufflebakje en sla de rest van de plakken Parmaham over de inhoud. Leg wat gemengde sla op de borden en sprenkel er wat basilicum dressing over. Leg het Parmaham pakketje op de sla en garneer met wat walnoten. Direct serveren.

Serveertip

Warm focaccia brood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top