1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Romige pindakaas

Romige pindakaas

  • Nederlands,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-07-2001

Ingrediënten 4 personen


1 kop pindakaas, 1 kop magere kwark, 2 eetl. honing, kaneel, nootmuskaat



Een ander soort slankie

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer de kwark los met wat nootmuskaat en kaneel naar smaak, meng hierdoor de pindakaas tot een gladde massa is ontstaan, roer hier de honing door.

Serveertip

Een heerlijk beleg voor crackers



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top