Saffraanrisotto met zeevruchten

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-07-2001

Heerlijk en nog slank ook!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 zakje risotto Milanese, 6 crabsticks, 1 bakje garnalen, 1 klein bakje zalmsnippers, lente-uitje, 2 zakjes rucola, 1 paprika, 1 (klein) bakje champignons
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereid de risotto volgens de gebruiksaanwijzing. Snij intussen de paprika in kleine stukjes. Halveer de champignons en bak rondom bruin in wat olijfolie. Snij de crabsticks in kleine stukjes en de lente-ui in ringen. Neem de champignons uit de pan, laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier. Zodra de risotto klaar is de rucola, garnalen, zalmsnippers, krabsticks, champignons en paprika erdoor scheppen. Gelijk serveren en garneren met de lente-ui en wat takjes rucola.

Serveertip

Lekker met een frisse groene salade.
Let op: de risotto is al vrij zout van zichzelf, dus geen extra zout toevoegen!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten