Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Surinaamse keuken
  4. Paksoi-Amsoi

Paksoi-Amsoi

Door: binsar

  • Surinaams,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-07-2001

Ingrediënten


4 bossen paksoi of amsoi,1 uitje,100 gr zoutvlees of ham, 75 gr margarine.


Verder heb je nodig


Wadjan/diepe pan


Een simpele eenvoudig Surinaams groentengerecht.

Ontdek meer:

Voorbereiding

De stronken en een gedeelte van de steel verwijderen. De bladeren een voor een goed wassen. De groenten klei snijden. Zoutvlees uitkoken en in stukken snijden.

Bereidingswijze

De margarine smelten. De stukjes vlees bakken, gesnipperde ui toevoegen, paksoi/amsoi erbij doen en omscheppen. Deze met het deksel op de pan 10 min.smoren.Afproeven met evt. 1 of 2 blokjes magi. De groenten moet gaar, groen en knapperend zijn.

Serveertip

Is prima te combineren met kip uit de oven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van binsar
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top