1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. BROODJE MONTIGNAC

BROODJE MONTIGNAC

  • Montignac, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-07-2001

Ingrediënten 1 personen


Volkorenboterham, huttenkase, mager kipfilet, plakjes tomaat, plakjes komkommer


Verder heb je nodig


Bord, mes


Een lekker stevige boterham voor bij de lunch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen

Bereidingswijze

Leg de kipfilet op je boterham, doe er een laagje huttenkase op en bedek met plakjes tomaat en komkommer

Serveertip

Je kan varieren met allerlei rauwkost en wel of geen kipfilet. Eet smakelijk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van margreet_bw


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van margreet_bw
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top