1. Home
  2. Recepten
  3. Kefir
  4. Okrosjka

Okrosjka

  • Russisch, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-07-2001

Ingrediënten


1 liter kefir5 radijsjes2 voorjaarsuien2 eetl. zure room2 worteltjes2 eieren, gekookt1 meiknol1 aardappel1 eetl dille1 theel. mosterd1 eetl. suiker1 komkommerzout naar smaak


Verder heb je nodig




Russische koude soep.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de aardappel, de wortels en het meiraapje.Snijd deze groenten in lucifertjes, die in enkele minuten worden gaargestoomd.Snijd de komkommer in kleine blokjes,Het wit en het groen van de lente-uitjes, waar de wortels vanaf zijn gesneden in ringen.En snijd de radijsjes in plakjes.

Bereidingswijze

Hak de dille fijn (gebruik eventueel diepvriesdille).Prak de gepelde eieren.Roer al deze ingredienten en de room door de kefir.Breng deze koude soep op smaak met een beetje suiker en mosterd.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Eet dikke sneden donkerbruin brood bij de soep.Prijatnovo appetita!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van baboeschka


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van baboeschka
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top