lasagne met zalm en spinazie

  • Italiaans, Ovenschotel
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-07-2001

Romig, zacht en zalig gerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Honig mix voor lasagnesaus
18 lasagnebladen
400 gram zalmfilet in gelijke stukken
1 pak diepvriesspinazie (deelblokjes)
melk, water
pakje kruidenkaas
geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven, ovenschaal

Voorbereiding

Laat de spinazie ontdooien en goed uitlekken. Bereid de saus van het poeder en melk en water (hoeveelheden staan op het pakje). Smelt de kruidenroomkaas door de saus.

Vul de schaal als volgt:
dun laagje saus
6 bladen naast elkaar, als dat past
de helft van de zalm
dun laagje saus
de helft van de spinazie
6 bladen
de rest van de zalm
dun laagje saus
de rest van de spinazie
6 bladen
de rest van de saus
Bestrooi rijkelijk met de kaas.

Bereidingswijze

Bereid de lasagne in de oven volgens de aanwijzingen op het pakje.

Serveertip

Lekker met een tomatensalade.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten