1. Home
  2. Recepten
  3. Marokkaanse keuken
  4. Tabouleh
  5. Tabouleh met tomaatjes en geitenkaas

Tabouleh met tomaatjes en geitenkaas

  • Marokkaans, Salade
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-07-2001

Ingrediënten 6 personen


* 200 gram couscous
* 1 krop little gem
* 12 kerstomaatjes
* 1 rode ui
* 300 gram feta in kruidenolie
* 90 gram verse peterselie
* 15 gram verse munt
* 2 citroenen
* 8 eetlepels olijfolie extra vierge
* zout
* versgemalen zwarte peper


Verder heb je nodig


* scherp mes
* platte schaal


Proef de marokkaanse zon in dit vegetarische gerecht!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

* laat de couscous zo'n 10 minuutjes wellen in koud water
* sap van 1 citroen en 4 eetlepels olijfolie door couscous roeren
* zout en peper naar smaak toevoegen
* minimaal een half uur laten staan
* blaadjes sla losmaken, wassen en droogslaan
* peterselie en munt van steeltjes ontdoen en fijn hakken
* ui fijnsnipperen
* feta in blokjes snijden

Bereidingswijze

* munt, peterselie en ui door de couscous scheppen
* naar smaak meer citroensap, olijfolie, peper en zout toevoegen
* slablaadjes op platte schaal leggen
* couscous als berg in midden scheppen
* fetablokjes en tomaatjes er overheen strooien



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van batanwaru


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van batanwaru
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top