Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Braziliaanse keuken
  5. Marinade voor Churrasco

Marinade voor Churrasco

Door: lucretia17

  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 10-07-2001

Ingrediënten


Grof zeezout of Knorr Aromat
Grof gesneden uienringen (lekker om ook te grillen)
Zwarte peper
Bieslook
Veel knoflook
Wat azijn of citroensap
Wat olijfolie
(Verse) laurierblaadjes
Een weinig Maggi



Schouderkarbonades, kippendijtjes e.d. -
Braziliaans

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Het vlees in de marinade geregeld draaien. Evt. voor wat meer marinadevocht een weinig water toevoegen.
Het beste: 3 a 4 uur laten marineren. Echt lekker!

Serveertip

Als je er een uiensalade bij maakt en de uien zijn scherp, zoals hier in Holland vaak het geval is, over de gesneden uien (in een vergiet) kokend water gieten.
Het scherpe is er van af en je kan de uiensalade gaan kruiden met b.v. een knoflookje uit de pers, wat mosterd, een tltje suiker, citroensap, olijfolie, Knorr Aromat of wat zout.
Ik maakte daar dan altijd ook nog een aardappelsla, een rode bonensla en een tomatensla bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lucretia17
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top