Gemarineerde Spare-ribs

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 08-07-2001

Een heerlijke marinade voor spare-ribs.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 grote ui.
kleinbeetje gemberpoeder.
2 theentjes knoflook.
1 eetlepel mosterd.
2 eetlepels azijn.
1 eetlepel tomatenpuree.
zout/peper.
1 eetlepel bruinesuiker.
3 eetlepels tomatenketup.
1 eetlepel worcestesthiresaus
vleeskrabben of ongekruide spare-ribs
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
braadpan en een grill of een B.B.Q.

Voorbereiding

UI en knoflook in kleine stukjes snijden.
Een saus maken van de ingredienten behalve van de ui en de knoflook.

Bereidingswijze

Fruit in wat boter de knoflook en de ui.Uit de pan halen en het vlees aan braden.
Doe de saus bij het vlees en laat dit ongeveer 30 minuten sudderen.
Vlees laten afkoelen .
Afgrillen onder de grill of de B.B.Q tot een knapperig stukje vlees

Serveertip

Heerlijk met een salade en frietjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten