1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gemarineerde Spare-ribs

Gemarineerde Spare-ribs

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-07-2001

Ingrediënten


1 grote ui.
kleinbeetje gemberpoeder.
2 theentjes knoflook.
1 eetlepel mosterd.
2 eetlepels azijn.
1 eetlepel tomatenpuree.
zout/peper.
1 eetlepel bruinesuiker.
3 eetlepels tomatenketup.
1 eetlepel worcestesthiresaus
vleeskrabben of ongekruide spare-ribs


Verder heb je nodig


Braadpan en een grill of een B.B.Q.


Een heerlijke marinade voor spare-ribs.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

UI en knoflook in kleine stukjes snijden.
Een saus maken van de ingredienten behalve van de ui en de knoflook.

Bereidingswijze

Fruit in wat boter de knoflook en de ui.Uit de pan halen en het vlees aan braden.
Doe de saus bij het vlees en laat dit ongeveer 30 minuten sudderen.
Vlees laten afkoelen .
Afgrillen onder de grill of de B.B.Q tot een knapperig stukje vlees

Serveertip

Heerlijk met een salade en frietjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tygertje34


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tygertje34
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top