1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Arroz Guatemalteco

Arroz Guatemalteco

Door: malina

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-07-2001

Ingrediënten 4 personen


2 kopjes zilvervliesrijst
2 eetlepels olie
1 kopje groenten mix (bestaande uit fijngehakte 3 worteltjes, selderie, 1 rode paprika en wat boontjes.)
zou en peper naar smaak
4 kopjes kippenbouillon



Guatemaalse Rijst

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan en voeg de rijst toe.
sauteer langzaam tot de rijst de olie heeft geabsorbeerd. Laat de rijst niet kleuren. Voeg de groenten, het zout, de peper en de bouillon toe.
Breng aan de kook. zodra het kookt dan de deksel erop en het vuur lager zetten.
Laat ongeveer 20 minuten koken tot de rijst zacht is en het water verdampt.

Serveertip

Dit recept heb ik van een Spaanstalige internetsite met recepten van de Inka's in Guatemala.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van malina
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top