Roergebakken Shoarma Met Rijst

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-07-2001

Roergebakken shoarma met rijst, prei en champignons. Lekker hoofdgerecht zonder sausje. Snel klaar en gezond dus.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen

Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 625,93 kcal
Koolhydraten 66,24 g
Eiwitten 36,38 g
Vetten 22,18 g

Voorbereiding


  • Snipper het sjalotje
  • Snijd de champignons in plakjes
  • Snijd de prei in ringen

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de helft van de olie in de wok en roerbak hierin de shoarma in circa 8 minuten goudbruin en gaar. Schep de shoarma uit de wok en verhit opnieuw de rest van de olie in de wok. Fruit het sjalotje circa 3 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak deze circa 5 minuten mee. Voeg tenslotte de shoarma, de prei, shoarmakruiden en zout en peper naar smaak toe en roerbak nog enkele minuten. Verdeel de rijst en de shoarma over de borden.

Serveertip

Kan eventueel met knoflooksaus maar ik ook zonder heel erg lekker.

Laatste reacties

Corina88 avatar
Corina88 27-08-2010

Gister geprobeerd, erg lekker! Heb hem bij mijn favorieten gezet.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten