Thaise komkommersalade

  • Thais, Salade
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-07-2001

frisse en pittige salade

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
grote komkommer
100 gr gehakte cashews
1 dl chilisaus
3 lepels suiker
1 dl azijn
1 dl water
handje korianderblaadjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
dunschiller

Bereidingswijze

schil de komkommer, halveer hem en snijd de de twee helften in de lengte door. Haal met een mesje de zachte binnenkant uit de komkommer en snijd de komkommer dan in dunne plakjes (die hebben dan dus een u-vorm).
Doe ze in een schaal. Meng dan chilisaus, azijn, suiker en water in een kommetje en roer tot de suiker is opgelost. Schenk over de salade. Strooi de korianderblaadjes erover en zet in de koelkast tot gebruik. Vlak voor serveren de gehakte cashews erover heen strooien.

Serveertip

Bij vleesgerechten en rijst of een soepje

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten