1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. gamba pil pil

gamba pil pil

  • Spaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-07-2001

Ingrediënten


2 tot 3 ons noorse garnalen, 2 knoflook tenen, 1 rode peper, 2dl olijfolie


Verder heb je nodig


1 mes, snijplank, wok of hapjespan


Een lekker tapagerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Knoflook en peper fijnsnijden. Olie in een de wok doen.

Bereidingswijze

Olie verhitten en als die goed warm is de knoflook en de spaanse peper erbij doen dit even bakken tot de knoflook halfgaar is. Dan de noorse garnalen erbij doen en nog 3 minuten meebakken. Het gerecht overgieten in een schaal en zo serveren.

Serveertip

Lekker met brood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hondebeest


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hondebeest
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top