1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. Lemon curd
  5. Lemon Curd

Lemon Curd

  • Engels,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-06-2001

Ingrediënten


60 gram boter
150 gram suiker
geraspte schil en sap van 2 citroenen
80 ml citroen sap
4 eieren (geklopt)


Verder heb je nodig


Magnetron, magnetronschaal, garde


Een typisch Engels broodbeleg. Fris en zoet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen

Bereidingswijze

Verhit de boter, suiker, citroensap en -schil op hoog vermogen voor 5 minuten.

schaal uit magnetron halen en ingredienten goed doorroeren. Eieren toevoegen en goed mengen.

Daarna nog eens 2.5 min. op vol vermogen in magnetron.

Af laten koelen en in jampotje voegen.

Serveertip

Lekker, typisch engels broodbeleg. Je moet er wel van houden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van peter.dollee


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van peter.dollee
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top