pizza carbonara.

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-06-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 pizza's kaas/tomaat ( diepvries, a 300 gram ),
2 eetlepels olie,
1 zak ratatouillemix ( 400 gram ),
1 duobakje carbonarareepjes ( ca 180 gram ),
100 gram geraspte parmezaanse kaas.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 225 C of gasovenstand 5. In koekenpan olie verhitten en groentemix ca 5 minuten fruiten. Pizza's beleggen met groentemix en carbonara-reepjes. Bestrooien met kaas. Pizza's volgens gebruiksaanwijzing twee aan twee bakken in oven. Lekker met frisse salade.

bereidingstijd ca 40 minuten.

bevat per persoon 980 calorieen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten