indiaanse kibbeling met roerbakgroenten.
- Nederlands,
- 10-20 min.
- Geplaatst op 28-06-2001
Als je vis lekker vind,geef ik 1 advies....MAKEN!!!!
Ingrediënten 2 personen
300 gram kibbeling.400 gram verse roerbak groentemix (kant en klaar groentepakket)
5 eetlepels slaolie.
1/2 eetlepel milde kerriepoeder.
2 deciliter tomatensaus (zakje)
1/2 blikje (420 gram)abrikozen op siroop.
1/2 deciliter creme fraiche of room fris.
2 eetlepels fijngeknipte bieslook(of een strooibusje uit de diepvries merk Daregal)
Als je slim bent,dan neem je kibbeling die al is gebakken,bij de visboer,wel zo gemakkelijk.
Benodigdheden
1 wok.Voorbereiding
Kook vast de hoeveelheid witte rijst die je nodig hebt.
Geef er eventueel een frisse salade bij.
Bereidingswijze
Verhit in een wok 5 eetlepels olie,en roerbak hierin als de olie begint te dampen de roerbakgroenten met het kerriepoeder zo ongeveer 4 minuten op een hoog vuur.
Voeg de tomatensaus en de abrikozen en 4 eetlepels van de abrikozensiroop uit het blik en de creme fraice toe.
En warm alles goed door.
Voeg de kibbeling toe en roerbak het geheel nog 2 minuten.
Strooi de bieslook erover.
Serveertip
Netjes de kibbeling op de borden scheppen,en de rijst naast de kibbeling op de borden scheppen,en appart de salade.
EET-SMAKELIJK!!!!
Laatste reacties
G'day, heb nog meer van je page afgehaalt en als ik het heb uitgeprobeerd ben jij de eerste die het te horen krijgt! Groetjes en Bedankt, Jeanette.
HOI, WAT ONTZETTEND LEKKER WAS DAT ZEG! WE HEBBEN GESMULD! VOORAL MIJN MAN DIE HEEFT ER WAT VAN GEGETEN ZEG, IK DACHT DAT HIJ UIT ELKAAR ZAL PLOFFEN. ONZE WELGEMEENDE COMPLIMENTEN!!!!! TOT ZIENS! GR. ANITA
HALLO, DAT ADVIES GA IK ZEKER OPVOLGEN, EN ALS IK HET GEMAAKT HEB KOM IK ZEKER TERUG VOOR VERSLAG! BEDANKT EN TOT ZIENS! GR. ANITA